Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 10 December 2009 - 20:30:05

Grootste Domoticahuis van Nederland

Door: , , Categorie: Bwired

Multimiljonair Willem Willemstein, met een geschat vermogen van 400 miljoen, laat momenteel in Laren het grootste Domotica huis van Nederland bouwen. De kosten bedragen 22 miljoen euro en het woonoppervlak wordt in totaal 3000 vierkante meter.
Om te voorkomen dat er iets zou uitlekken over het megabouwproject, heeft Willemstein alle betrokkenen (projectleiders, installateurs, bouwbedrijven, architecten, etc) een geheimhoudingsverklaring laten ondertekenen met een boeteclausule voor als zij toch hun mond opendoen. De projectleiding is in handen van de Denc Group in Bussum. Dit moet je natuurlijk niet doen want dan wordt juist alles verteld, niets zo betrouwbaar als de mens :-)
Het landhuis krijgt, in totaal vijf verdiepingen van 600 vierkante meter elk, waarvan twee woonlagen onder de grond komen. De bewoners krijgen de beschikking over een inpandig zwembad, een eigen thuisbioscoop en het hele huis wordt compleet domotica gestuurd.
Het is waarschijnlijk het grootste huis van Nederland maar of het ook echt het huis is met de meeste Domoticatoepassingen vraag ik me af :-) Ik ben wel benieuwd wat ze er allemaal gaan aanleggen.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.