Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 30 Januari 2010 - 01:18:41

Videobellen vanuit India via Internet met de familie

Door: , , Categorie: Bwired

Er gaat niets boven een videogesprekje met het thuisfront via Skype. Zelfs vanuit india is de bandbreedte voldoende voor zeer goede kwaliteit spraak en een acceptabel videobeeld.
Omdat het hier in India 4.30 uur later is, zie ik de familie meestal thuiskomen. Even later melden ze zich aan op MSN of Skype. Vanavond moest ik zelfs meekijken naar een stukje Popstars :-)
Ook wilden de meiden wel even poseren voor dit kiekje op mijn blog.
In mijn hotelkamer heb ik breedband ter beschikking, via een lankabel. Als het even kan gaat mijn voorkeur uit naar een lan aansluiting wat vaak veel beter werkt bij videobellen en uploaden van grote bestanden. Het hotel heeft ook wireless echter dan moet je exact op een bepaalde positie gaan staan en vooral niet ademen, koekenbakkers zijn het hier :-)

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.