Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 30 Januari 2010 - 17:37:44

Ritje in de nieuwe Tata Nano door Pune

Door: , , Categorie: Werk

Dit is de nieuwe Tata Nano, ook wel de "Peoples Car" genoemd. Deze auto wordt gemaakt door het Indiase bedrijf Tata en kost omgerekend nog geen 1850 Euro! Een van onze teamleden Jignesh Parikh heeft deze Nano al een hele tijd geleden besteld en is een van de weinige in India die de Nano deze maand ook geleverd heeft gekregen. Hij heeft wel de LX versie die de meeste opties heeft en ongeveer 180.000 rupies kost. De Nano is razend populair in India en dat hebben we ook ondervonden, tijdens ons ritje door Pune werd er constant gewezen en begonnen de Indiërs direct foto's met de GSM te maken. De populariteit heeft deze Nano niet alleen te danken aan de lage prijs, de wagen zit ook vernuftig in elkaar. De twee cilinder motor ligt achterin en heeft 33 PK.
Ook is de kleine bolide zuinig, verrassend ruim van binnen, kan gemakkelijk vier personen kwijt en is in verschillende versies (standaard, CX en LX) te krijgen. De Nano van Jignesh (LX) had leren stoeltjes, Airco en elektrische ramen en meegespoten bumpers.
De wagen had nog maar 513 kilometer op de teller waarvan ik er 15 heb meegereden, het was een ritje om nog vaak aan terug te denken :-)

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.