Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 16 April 2010 - 18:22:45

Smart Homes Magazine

Door: , , Categorie: Div

Voor diegene die bij willen blijven op het gebied van Domotica brengt de Stichting Smart Homes in samenwerking met AV&Domotica het vakmagazine´Smart Homes Magazine uit. Smart Homes is een vakmagazine voor iedereen die met Domotica & Slim Wonen´ bezig is. Met het vakmagazine beogen de partijen de markt van objectieve en onafhankelijke informatie te voorzien over alles wat met Domotica & Slim Wonen te maken heeft. In Smart Homes Magazine leest je vijf keer per jaar alles over nieuws, trends, oplossingen, praktische tips, subsidie mogelijkheden, onderzoeken, producttests en praktijkervaringen van zowel gebruikers als specialisten. Tot slot bevat dit vakmagazine rubrieken zoals vraag en antwoord, agenda met congressen, beurzen en andere relevante evenementen en adressen van leveranciers.

Smart Homes is ook bekend van de beurs Domotica en Slim Wonen die ieder jaar duizenden bezoekers trekt naar het Evaluon in Eindhoven.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.