Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 10 Mei 2010 - 22:46:27

Nemef Radaris Comforte in Centerparcs Frankrijk

Door: , , Categorie: Bwired

De honderden vakantiehuisjes hier op het vakantiepark Lac d'Ailette in Frankrijk beschikken over een Nemef Radaris electrisch voordeurslot met een Simac RFID reader. Je heb dus geen sleutel nodig om binnen te komen maar een pasje die je even voor de reader moet houden voor identificatie. Als je binnen mag wordt het slot voor 5 seconden ontgegrendeld en kun je dus binnen, wacht je te lang dan gaat het slot weer automatisch dicht.
Ik heb op de Bwired voordeur een betere totaal oplossing van Nemef, namelijk de Nemef Radaris Evolution. Dit type electrisch slot van Nemef heeft standaard een RFID Reader ingebouwd waardoor een externe RFID reader van Simac of andere leveranciers niet meer nodig is.
In een volgend blog zal ik meer vertellen over de mogelijkheden van de Nemef Radaris Evolution die ik gebruik op mijn voordeur. Dit electrische slot is namelijk erg gemakkelijk in het gebruik, geeft heel veel gemak en is veilig (Buitenschild heeft SKG***)!
Op mijn Domoticaforum kun je ook een verslag lezen.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.