Bwired Home Online home in the Netherlands

Dinsdag 29 Juni 2010 - 20:11:11

Jim Lipsit Stem gestuurd huis

Door: , , Categorie: Bwired

Via het Bwired Gastenboek heb ik contact met Jim Lipsit. Jim maakt gebruik van de HAL2000 software. HAL2000 is spraak- en webgestuurde software voor huis- automatisering. HAL is het besturings- systeem van het huis en maakt het mogelijk om via een pc of home server diverse elektrische systemen in de woning te integreren.

HAL2000 (commercieel product) is te vergelijken met mijn Bwired Home Control systeem, verschil is dat ik mijn eigen drivers (software) maak en daarmee ook zelf bepaal hoe en wat ik wel of niet wil gebruiken

Jim heeft HAL goed toegepast in zijn huis in Florida, op de video zie je ook hoe leuk stembesturing kan zijn! And Jim can swing :-) , zijn site bevat ook veel Domotica informatie.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.