Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 19 Juli 2010 - 00:23:21

Iphone 4 nu al zwaar in de problemen

Door: , , Categorie: Tech

De nieuwe Apple Iphone 4 is nog maar net uit en nu al zwaar in de problemen!
De Antenne is heel innovatief in de rand (rondom) van de Iphone geplaatst.
Bij een bepaalde manier van vasthouden valt helaas het GSM signaal totaal weg en dus ook je gesprek! Dit is een major setback voor Apple die onlangs in beurswaarde concurrent Microsoft achter zich gelaten heeft. Hoe kan Apple zo stom zijn deze fout te maken, met de Iphone 3 was een van grootste klachten ook al het antennesignaal. Dan zou je toch denken; dit gaan wij als Apple in versie 4 zeker oplossen. Niets is minder waar, de Iphone 4 is nu eigenlijk nog slechter dan zijn voorganger.
De oplossing die Apple nu gekozen heeft is, dat iedereen een gratis beschermhoes kan krijgen, een soort condoom dus. Dit is echt een lachertje, als je een Iphone koopt wil je die natuurlijk laten zien en gebruik je geen lelijk onhandig beschermhoesje. Terugbrengen dus die Iphone 4! Voorlopig gebruik ik nog steeds mijn HTC HD2 met ontvangst en zonder condoom.
Deze youtube video geeft de fout en eigenwijsheid van Steve Jobs geweldig weer

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.