Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 15 Augustus 2010 - 17:30:28

Onweer aan het Gardameer

Door: , , Categorie: Div

Op dit moment zijn we weer aan het Lago di Garda in het noorden van Italie en wel exact hier. vandaag goed weer gehad, echter kan het weer aan het gardameer snel omslaan. Zo ook vandaag, binnen 10 minuten barst het onweer los. Hagelstenen van ongeveer 5 centimer komen dan ook regelmatig voor, gelukkig niet vandaag.
Ik vind dit geweldig om te zien omdat wij in Nederland dit soort onweer niet kennen. Ik ga op mijn balkon zitten, maak foto's en geniet van dit schouwspel. En als het hier bliksemt dan zijn het bliksemschichten die bijna iedere seconde het meer verlichten. De bijbehorende donderslagen, zijn soms zo hard dat alles in je hotelkomer trilt!
Deze foto is van het opkomend onweer vanaf de overkant van het Gardameer bij Brenzone.

klik op de foto voor een grotere versie.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.