Bwired Home Online home in the Netherlands

Dinsdag 17 Augustus 2010 - 11:15:18

De Kever in Gardaland Italie

Door: , , Categorie: Div

Hij is er nog steeds, de Volkswagen Kever in Gardaland Italie.
Hij is wel veranderd in 3 jaar tijd, zie hier de foto van Juli 2007 toen wij ook in Gardaland waren.
In 2007 was de kever toch mooier, waarschijnlijk moet Gardaland ook bezuinigen. Dit was trouwens ook te zien aande entreeprijzen die nu 35 euro per persoon zijn. Dit is op zich wel een normale prijs die te vergelijken is met andere pretparken in Europa, Maar er zat een addertje onder het mooie gras van gardaland. De wachtrij voor bijna iedere attractie is minimaal 80 minuten. Zoals alle andere parken heeft ook Gardaland fastpasses waarmee je bijna direct een attractie in kunt op afgesproken tijden. Bij Gardaland moet je daar echter 12 Euro per persoon voor betalen en daar kom je eigenlijk pas achter als je binnen bent.
Je moet dan weer 30 minuten in de rij staan en moet je vervolgens nog kiezen tussen een Family- of Thrill fastpass, dus kun je nog steeds niet overal in. Wil je wel overal in dan kost het je 24 Euro extra. Fastpasses moeten gewoon gratis zijn. De Italianen waren zelf ook Not Amused over deze Gardaland Maffia praktijken.
Ook waren er bijna geen speciale Fastpas ingangen, je moest naar binnen waar je normaal naar buiten komt, kun je de puinhoop voorstellen!

Verder was het natuurlijk wel een geweldige dag voor de kids en ging dit blog eigenlijk over de Kever van Gardaland

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.