Bwired Home Online home in the Netherlands

Dinsdag 31 Augustus 2010 - 22:58:01

De Beurs Domotica & Slim Wonen 2010

Door: , , Categorie: Bwired

Op 17 en 18 november 2010 gaat wederom de Beurs Domotica & Slim Wonen van start in het Evoluon te Eindhoven.
De Beurs Domotica & Slim Wonen is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor slimme technologische toepassingen en diensten voor de Woon-, Leef & Zorgomgeving.

Op 17 en 18 november 2010 zijn Communicatie, Zorg & Alarmeren, Veiligheid, Entertainment & AV, Comfort, Verwarmen & Koelen, Telemedicine, Energiemanagement, Infrastructuur en Netwerken de belangrijkste thema's in het Evoluon te Eindhoven.

Dit jaar heb ik weer een groot aantal vrije entreekaarten gehad van de stichting Smarthomes, organisator van dit event.

Op 18 november ben ik natuurlijk ook weer op de beurs te vinden en zullen veel leden van mijn Domotica forum er ook zijn. Dit jaar zal de groep waarschijnlijk weer groter zijn want het forum telt nu 1770 leden terwijl dit vorig jaar nog 1210 was en in 2008 620.
Als je mijn weblog regelmatig leest en meer wil kennismaken met Domotica of de forumleden dan kun je me een mail sturen voor een vrijkaart (waarde 35 Euro).

Zie hier een video-impressie van vorig jaar gemaakt door Rob Bartol van omroep Brabant, die Domotica begint te snappen

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.