Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 8 September 2010 - 00:11:01

.NET Framework 4.0 Hands on Experience 6 oktober 2010

Door: , , Categorie: IT

Ik heb nog regelmatig contact met Jeroen Hartsuiker, Microsoft trainer bij Twice. Ik heb door de jaren heen al heel wat trainingen bij Jeroen en zijn collega's gevolgd, binnenkort trouwens weer Advanced XML. Jeroen (speelt nog met Lego ) bedenkt altijd leuke en leerzame Twice events waar je voor weinig geld aan kunt deelnemen. Zo ook deze keer, Hands on Experience of the Future using the .NET Framework 4.0 is het komende event wat op 6 oktober gaat plaatsvinden.
Onder leiding van Twice trainers Jeroen Hartsuiker, Marco Kamphuis en Patrick Schmidt gaan de deelnemers in één dag een dating applicatie bouwen. Je krijgt uitleg, bedenkt en bouwt samen met je medecursisten een complete applicatie. Dit alles doe je met behulp van o.a. Entity Framework, Model First, WCF DataServices, REST, RIA Services, MVC 2.0 en Silverlight 4.0.
Aan het eind van de dag is er een werkend prototype van een datingsite 'live-on-stage' gebouwd met de nieuwste attributen uit de Microsoft .NET 4.0 gereedschapskist. De deelnemers hebben hier actief aan bijgedragen en meegewerkt.

Dus heb je interesse dan kun je jezelf hier aanmelden. Bekijk in ieder geval de youtube van de vrijgezellen nerds

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.