Bwired Home Online home in the Netherlands

Dinsdag 14 September 2010 - 08:01:38

Windoro Robot ramen lapper

Door: , , Categorie: Tech

De Iroomba Robot stofzuiger bewaakt al een aantal jaren de beneden- verdieping in het Bwired huis op stofjes.
Zijn zusje is de Windoro een robot window cleaner. De Windoro bestaat uit twee delen die op beide zijde van het raam worden geplaatst. D.m.v. magneten blijft de Windoro hangen op de raam en kan de schoonmaak beginnen. De Robot kan ongeveer 60 minuten zijn werk doen alvorens ze weer aan de lader moet. Voor gebruik in het Bwired huis zie ik de voordelen niet zo van deze robot, te veel handeling nodig om vervolgens iets automatisch te kunnen doen. Ik moet gewoon op een knop kunnen drukken of beter nog de handeling moet geheel automatisch uitgevoerd worden.
De Windoro kan de raam aan 1 kant tegelijk schoonmaken, maakt veel herrie (50dB) en neemt de kozijnen niet mee.
Van de andere kant kan het heel handig zijn voor ramen die moeilijk te bereiken te zijn en/of een groot oppervlak hebben.
Dat de Windoro een hoog gadget gehalte heeft is zeker.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.