Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 11 November 2010 - 20:11:01

Nemef Radaris Evolution voorzien van nieuwe firmware

Door: , , Categorie: Bwired

Vandaag is mijn Nemef Radaris Evolution electrisch RFID deurslot voorzien van de laatste firmware versie. Het slot hoef je hiervoor niet uit te bouwen of te voorzien van een kabeltje. De firmware upgrade gaat geheel wireless, programmeerkaart aanbieden, upgrade starten en het programma wordt overgezonden naar het slot. Als het programma correct is ontvangen start de upgrade pas echt , na een tiental seconden is de Radaris weer online. Na het uitvoeren van de upgrade zijn alle settings en autorisaties nog steeds actief, wel zo handig!(klik op de foto voor een inzoom).

Ook heb ik vandaag de nieuwste Radaris Evolution RF Module gekregen waarmee ik mijn slot via het Bwired Domotica systeem kan openen en sluiten, status bekijken van bijvoorbeeld nachtschoot en de aangeboden RFID tags kan zien. Al deze informatie wordt realtime door de RF module aangeboden. Binnenkort een Blog hoe deze module werkt, ik ben nu bezig met de module in mijn netwerk te hangen en met het schrijven van de software driver.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.