Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 15 November 2010 - 23:22:32

Synology Diskstation DSM 3.0

Door: , , Categorie: Bwired

Synology heeft onlangs de nieuwe firmware DSM 3.0 uitgebracht (Disk Station Manager). Het upgraden van het firmware van mijn Synology 209 NAS is meestal simpel uit voeren. Zo te zien is de de nieuwe firmware wederom drastisch aangepast. Pp gebied van innovatieve besturing loopt Synology ver vooruit op zijn concurrenten.

Ik gebruik de Synology Network Attached drives al jaren, heb deze storage devices op verschillende adressen staan. Mijn backups gaan lokaal maar ook encrypted over internet. Ik maak dus eigenlijk ook backups in de Bwired Cloud!

Bekijk de Synology DSM 3.0 Youtube en zie zelf wat de nieuwe firmware allemaal kan.
Voor dit soort Firmware updates behoor ik niet tot de early adapters :-) Ik wacht altijd even af wat de reactie in de community is, ik moet namelijk zeker weten dat de overgang feilloos gaat. Keep you posted!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.