Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 18 November 2010 - 16:15:55

De Beurs Domotica en slim wonen 2010

Door: , , Categorie: Bwired

Zoals ieder jaar was ik ook dit jaar weer op de Beurs Domotica en Slim Wonen in het Evoluon te Eindhoven. De stichting SmartHomes organiseert deze beurs alweer voor het 5e jaar en is uitgegroeid tot een trefpunt voor slimme technologische toepassingen. Ik heb dit jaar 150 vrijkaarten mogen uitdelen aan (aankomende) Domotica enthousiastelingen. Ook heb ik heel wat handen mogen schudden en met oude bekenden gesproken. KNX, Zwave en Slimme sloten waren dit jaar goed vertegenwoordigd.
Nog steeds is veel gericht op de zorgsector, een killer totaal product of dienst voor de consumentenmarkt heb ik helaas nog niet gezien.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.