Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 19 November 2010 - 13:59:49

Techdiner Domoticaforum Europe

Door: , , Categorie: Bwired

Met de top 15 techgeeks van mijn domoticaforum gaan we minimaal één keer per jaar uit eten. Meestal doen we dit na een event, zoals deze keer na de Beurs Domotica en slim wonen. Die avond zien behoorlijk wat nieuwe ideeen het licht en discussieren we over allerlei Tech oplossingen die leveranciers en natuurlijk wij zelf hebben bedacht. Deze bijeenkomsten geven mij altijd behoorlijk wat inspiratie met als outcome dat mijn ToDo lijstje nog groter wordt!
Een Arduino workshop is de volgende bijeenkomst binnenkort. De Arduino is een open source hardware prototyping platform dat gebruik maakt van de Atmel ATmega168 microcontroller. Keep you posted!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.