Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 4 Februari 2011 - 12:31:47

Serviceplus van XS4ALL

Door: , , Categorie: Tech

Om Bwired een beetje draaiende te houden heb ik verschillende internet verbindingen. Glas is nog steeds niet te krijgen in Den-Bosch dus ik zal nog wel een tijdje deze setting nodig hebben. Naast ZIGGO 120MB heb ik ook XS4ALL die door de jaren heen bewezen heeft erg stabiel te zijn.
Nu kreeg ik van XS4ALL schriftelijk een aanbod om gebruik te maken van Service Plus, bij een storing altijd online blijven. Voor deze service durven ze maar liefst 10 Euro per maand te vragen! Het moet niet gekker worden, bij een storing op een product waar je al 34 euro per maand voor betaald mag je nog eens 10 Euro per maand betalen in geval van een storing? De wereld op zijn kop, een goede service van XS4All!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.