Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 16 Maart 2011 - 19:41:40

Upgrade Bwired Mac Mini server naar 8GB

Door: , , Categorie: Bwired

Sinds oktober 2010 draai ik mijn Domotica applicatie en Bwired.nl op een Mac Mini server. Als operating system gebruik ik Windows 2008 Server R2 64 bits. Het standaard intern geheugen van de Mac Mini Server is 4BG en upgraden bij Apple is altijd een kostbare bedoeling. Via Ebay heb ik vanuit Duitsland twee nieuwe bankjes van 4GB DDR3-1066 origineel Samsung geheugen weten te bemachtigen voor 95 Euro inclusief verzendkosten. Het totaal geheugen komt daarmee dus op 8GB wat veel beter werkt in combinatie met Microsoft HyperV.
Ik kan nu gemakkelijk verschillende virtuele omgevingen draaien op deze kleine maar krachtige Apple server die nog steeds maar ongeveer 15 Watt aan stroom verbruikt!
Klik op de foto voor een vergroting.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.