Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 25 September 2011 - 16:03:33

KIOSK Release 25 geïmplementeerd

Door: , , Categorie: Werk

Prachtig weer dit weekend en ik moest werken, niet erg als alles goed gaat. Dit is al weer release 25 voor de applicatie KIOSK en sinds we samenwerken met Cognizant is dit 5e release die zonder noemenswaardige problemen in productie is gegaan. Het is nog even afwachten want maandag is de vuurdoop als meer dan 1000 gebruikers er mee aan de slag gaan.

Ik heb veel ervaring in offshoring, werk al een jaartje of 7 met Indiërs bij verschillende leveranciers en ben 5 keer in India geweest. Tot 2 jaar geleden was ik erg sceptisch m.b.t. offshoring, veel projecten haalde het niet of liepen gruwelijk uit budget.
Sinds ik met Cognizant samenwerk is dat anders, ik hanteer niet meer de aanpak van over de schutting gooien maar van actief samenwerken. Als je met een klein clubje die de kennis heeft de boel aanstuurt vanuit een frontoffice kun je wel degelijk het gewenste resultaat halen. Een goede leverancier is wel belangrijk, Cognizant is een pro actieve club, die soms ook fouten maakt, maar het gaat erom hoe je die vervolgens oplost.
Op de foto zie je het implementatieclubje in Amersfoort, zo zat er ook nog een club in Groningen, Pune India en Manilla.
Aan de blijde gezichten en champagne kun je wel zien dat het gelukt is.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.