Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 12 Oktober 2011 - 21:03:33

Vrijkaarten voor de Beurs Domotica & Slim Wonen 2011 te Eindhoven

Door: , , Categorie: Bwired

Op 23 en 24 november 2011 gaat weer de Beurs Domotica & Slim Wonen van start in het Evoluon te Eindhoven.
De Beurs Domotica & Slim Wonen, alweer de 6e editie en is uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor slimme technologische toepassingen en diensten voor de Woon-, Leef & Zorgomgeving.

Op 23 en 24 november 2011 zijn Communicatie, Zorg & Alarmeren, Veiligheid, Entertainment & AV, Comfort, Verwarmen & Koelen, Telemedicine, Energiemanagement, Infrastructuur en Netwerken de belangrijkste thema's in het Evoluon te Eindhoven.

Dit jaar heb ik weer een groot aantal vrije entreekaarten gehad van de stichting Smarthomes, organisator van dit event.

Op 24 november ben ik natuurlijk ook weer op de beurs te vinden en zullen veel leden van mijn Domotica forum er ook zijn. Dit jaar zal de groep weer groter zijn want het forum telt nu 2770 leden terwijl dit er vorig jaar ongeveer 1700 waren.
Als je mijn weblog regelmatig leest en meer wil kennismaken met Domotica of de forumleden dan kun je me een mail sturen voor een vrijkaart (waarde 35 Euro).

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.