Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 3 Februari 2012 - 15:10:05

Vincent Everts live vanuit zijn elektrische auto

Door: , , Categorie: Bwired

Ik ken Vincent Everts al heel wat jaartjes. Sinds zijn bezoek aan het Bwired huis in 2007 ben ik eigenlijk ook gaan bloggen op Bwired. Nu 400 blogjes later wordt het weer eens tijd te vertellen waar Vincent nu mee bezig is. Ik heb nog regelmatig contact met Vincent over gadgets, domotica en Bwired.
Zo ook vandaag weer stuurde Vincent me een mail met wat ideeen en contacten. Op de foto zie je Vincent in zijn auto mijn reactie op zijn mail lezen. Vincent heeft nu een elektrische auto die helemaal realtime op internet is te volgen. In de Auto zitten meerdere camera's die de beelden real-time doorgeven naar de webserver. Ook kun je precies zien wat de status van de auto is en hoeveel kilometer hij nog kan rijden. Dit geeft dus een heel mooi objectief beeld van de voor en nadelen van elektrisch rijden. Mooi staaltje techniek en een geweldige showcase!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.