Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 9 Februari 2012 - 23:51:11

Bwired Linkedin group heeft 1000 leden

Door: , , Categorie: Bwired

Op Linkedin heb ik jaren geleden ook de Bwired Home Automation Domotica groep opgericht. Linkedin leden die dezelfde interesse hebben kunnen zich aanmelden en onderling contacten en informatie uitwisselen. Er is ook een soort forum waar je ook kan discussiëren over het vakgebied.
Vandaag heb ik voor deze groep het 1000ste lid mogen verwelkomen en daarmee is de groep ook een van de grootste Domotica groep op Linkedin.
Ik merk de laatste tijd trouwens dat Domotica in de lift zit, steeds meer bedrijven gaan zich hier mee bezig houden en mijn domoticaforum Europe heeft nu 3105 geregistreerde leden en zijn er 51549 postings ingevoerd.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.