Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 15 April 2012 - 16:41:56

Pebble watch for iPhone voor Bwired domotica & Btraced track & trace

Door: , , Categorie: Bwired

Voor integratie met Bwired en mogelijk ook Btraced heb ik deze Pebble besteld. De Pebble is een computertje met een grafisch display (144 bij 168 pixels) in de vorm van een horloge, dat met behulp van Bluetooth verbonden wordt met je iPhone. Hiermee kun je bijvoorbeeld gemiste gesprekken, emails of twitter berichten bekijken zonder dat je de iPhone uit je zak hoeft te halen.
Nog leuker is dat de Pebble een SDK (software development kit) beschikbaar stelt waardoor het mogelijk wordt zelf apps en diensten te integreren. Voor Bwired ligt het voor de hand dat ik mijn Domotica applicatie ga intergeren. Zo krijg ik dan alle statussen, zoals energieverbruik, alarm, deurbel, RfID etc. op de Pebble horloge te zien. Maar ook voor Btraced Track & Trace zie ik leuke mogelijkheden.De Pebble bevat naast een Bluetooth-ontvanger vier knoppen, een trilmotor en een bewegingssensor. Het e-paper display heeft een resolutie van 144 bij 168 pixels.

Op de Kickstartpagina van de Pebble kun je de horloge voor 130$ (incl verzend) bestellen. Pebble heeft inmiddels bijna genoeg geld ingezameld om het (kisckstart) project uit te voeren. Je kunt dus nog steeds doneren tot 18-5. Wordt de benodigde funding gehaald dan wordt dan pas het bedrag van je creditcard afgeschreven en krijg je de Pebble horloge volgens planning in september 2012 thuisgestuurd.

Engadget en Forbes review

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.