Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 30 Juli 2012 - 22:52:11

De Droam mee op reis

Door: , , Categorie: Bwired

Als ik op reis ga neem ik altijd de Droam mee. De Droam is een mobiel internet modem (Mifi) die Droam.nl samen met een Simkaartje levert voor het land waar de reis naar toe gaat. Het leuke van de Droam is dat deze werkt als een (mobiele) internet router waarop 5 apparaten d.m.v. Wifi verbonden kunnen worden. Al deze apparaten (smartphones, ipad of laptops) zijn dan verbonden met internet. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen hoe blij mijn kinderen en ik waren, ik reis met een koffer vol elektronica die al minimaal 10 kilo weegt.
Onlangs was ik in Amerika en had ik zelfs een flat fee 4G internet verbinding, erg snel dus en ook nog eens onbeperkt. Natuurlijk heb je internet in alle hotels maar Bwired is altijd online, dus ook onderweg.

Net terug uit Spanje en ook daar werkte de Droam perfect, helaas nog 3G, 4G gaat daar voorlopig niet komen denk ik zo. Bij aankomst klik je de Droam aan en binnen 10 seconden ben je verbonden met een 3G mobiel netwerk. De droam is klein dus past gemakkelijk in je zak. Deze versie had een accu van 1500 mAh en ging bijna de hele dag mee!
Voor de prijzen kijken op Droam.nl

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.