Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 22 Oktober 2012 - 12:13:17

Vrijkaarten voor de Beurs Domotica & Slim Wonen 2012 te Eindhoven

Door: , , Categorie: Bwired

Op 21 en 22 november 2012 gaat wederom de Beurs Domotica & Slim Wonen van start in het Evoluon te Eindhoven.

De Beurs Domotica & Slim Wonen, alweer de 7e editie en volgens de site wordt u die twee dagen overladen door de kennis, nieuwe producten, pilots en de netwerkmogelijkheden. Keer huiswaarts met nieuwe inzichten, nuttige contacten én inspiratie. Welke producten zijn er, welke pas je toe en wanneer maak je een goede keuze? Antwoorden krijgt u alleen als u de beurs bezoekt. We bieden u al jaren meer dan alleen een ronde langs stands. Lezingen en de uitreiking van de Smart Homes Award zorgt voor een mooie combinatie in dit vakgebied. De ruim honderd exposanten brengen de bezoekers graag op de hoogte van hun visie, inzichten, huidige ontwikkelingen en ook concrete oplossingen. Ook zijn er deze zevende editie van de beurs weer speciale themapleinen ingericht.

Dit jaar heb ik weer een groot aantal vrije entreekaarten gehad van de stichting Smarthomes, organisator van dit event.

Op 22 november ben ik natuurlijk ook weer op de beurs te vinden en zullen veel leden van mijn Domotica forum er waarschijnlijk ook zijn. Dit jaar zal de groep mogelijk weer groter zijn want het forum telt nu 3776 leden, weer 1000 meer dan precies 1 jaar geleden.
Als je mijn weblog regelmatig leest en meer wil kennismaken met Domotica of de forumleden dan kun je me een mail sturen voor een vrijkaart (waarde 36 Euro).

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.