Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 30 April 2007 - 16:07:00

Bea in Den-Bosch

Door: , , Categorie: Div

De titel zegt meer dan genoeg, we zijn gaan kijken naar onze Koningin Beatrix. Wat was het druk, je kon over de koppen lopen. Ik zag alleen de top van hoedje van Bea voorbij komen, op goed geluk mijn gsm in de lucht en zie hier het resultaat. Ik zit er echt over te denken om een Domotica vlaggenmast te gaan maken die op dit soort dagen automatisch de vlag hijst :-) Wat ben ik blij, mijn dag kan niet meer stuk!
Zondag 29 April 2007 - 11:58:00

Daar gaan de Koninginnedag Ballonnen

Door: , , Categorie: Div

Een traditie voor de kinderen om een ballon met naamkaartje te laten wegvliegen op Koninginnedag. Kijken of de kids dit jaar iets teruggestuurd krijgen.

Zaterdag 28 April 2007 - 13:54:22

Tijd voor Karperen

Door: , , Categorie: Bwired

Vanuit mijn kantoortje, 13 meter boven het water zie ik de karpers weer azen. Tijd om de hengels weer eens uit te gooien. Bwired..... vist hij?, ja al heel wat jaren, wat heeft dat nu met domotica te maken? Toch wel iets! Ik hoef er namelijk niet continue bij te zitten, mijn molens geven automatisch een piep signaal door als ik beet krijg. Hopelijk binnenkort een picturelog met een dikke karper! Wat is het weer heerlijk aan het water :-)

Update: Gelukt!


Donderdag 26 April 2007 - 15:46:13

Rick van Velthuysen bij Bwired

Door: , , Categorie: Bwired

Rick van Velthuysen disc-jockey bij Radio 538 op bezoek bij Bwired. Ik heb het geweten, wat was het druk op mijn site, de camera upload stream zat regelmatig dicht! Rick is ook erg geinteresseerd in Domotica Gadgets, Tech en Bwired!. Ook weet hij zeer veel van IT, in zijn uitzendingen op radio 538 en Weblog is dat ook vaak te merken! Rick zit op de radio zaterdag- en zondagmiddag van 12 tot 15 uur met spraakmakende weekendradio.
Ook houdt Rick je doordeweeks tussen middernacht en drie uit de slaap met Midden In De Nacht Rick. Kijk ook eens op zijn Angry Weblog en Veluwe studio streaming radio.

Woensdag 25 April 2007 - 13:33:28

Wat hadden we het warm

Door: , , Categorie: Werk

Samen met een aantal collega's gaan we tussen de middag soms even de beentjes strekken. Jurgen moest zijn auto ophalen, de winterbanden waren er eindelijk afgehaald (dit na een aantal weken van bijna 30 graden Celsius). Die dag was het wederom uitzonderlijk warm (29 graden). Marco, Rick en ik achterin.... meer hoef ik niet te zeggen.


Dinsdag 24 April 2007 - 15:21:21

Brandweer inspectie

Door: , , Categorie: Div

Wat de brandweer precies aan het doen is weet ik niet? Wat ik wel weet is dat ze regelmatig langskomen. Mijn camera's registreren veranderingen van meer dan 20% in bepaalde ingestelde vectors. Ik vind ze dus regelmatig terug in de Bwired archieven.

Maandag 23 April 2007 - 06:37:00

Vroeg uit de veren

Door: , , Categorie: Verkeer

Vandaag weer vroeg uit de veren en de snelweg op. Al vertrek je om 6 uur in de ochtend, bij knooppunt Deil op de A2 staat het verkeer altijd stil! Ik heb een hekel aan stilstaan dus sla ik meestal bij Waardenburg af en sluip ik richting Rumpt waar ik afhankelijk van de drukte bij Geldermalsen of bij Beesd weer de snelweg op kom. Het was wel een weer een stralende dag, zie op de foto de zon opkomen.

Woensdag 18 April 2007 - 18:23:56

Weer in de File!

Door: , , Categorie: Verkeer

Meer dan 20 kilometer file op de A2. Het wordt met de dag erger met al die files, bijna niemand werkt meer in zijn woonplaats. Schat zet het eten maar weer in de magnatron en houdt de kinderen nog even op, kan ik ze nog even zien:-)


Dinsdag 17 April 2007 - 12:22:22

Meeting in Den-Haag

Door: , , Categorie: Werk

Ik moest voor overleg naar Den-Haag, een ritje vanaf Amersfoort is gelukkig op deze tijden goed te doen. Wat me opvalt is dat er steeds meer windmolens langs de snelwegen worden geplaatst. Op de A12 zijn ze nu ook verschenen. Ik weet niet of het nu wel zo slim is windmolens langs alle snelwegen te plaatsen.
Dinsdag 17 April 2007 - 10:42:05

Erik zonder gel?

Door: , , Categorie: Werk

Mijn conculega Erik, projectmanager bij ATOS had voor het eerst geen gel in zijn haren! In eerste instantie herkende we hem niet maar zijn stem kwam toch wel bekend voor. We zijn de hele dag bezig geweest om te achterhalen waarom hij geen gel in had gedaan, de pot gel was toch niet op! Waarschijnlijk blijft dit eeuwig een mysterie voor ons


Dinsdag 17 April 2007 - 07:12:59

Vroeg op kantoor

Door: , , Categorie: Werk

Al weer vroeg op kantoor (KPN Amersfoort), lekker rustig, kopje koffie er is nog geen hond!Zaterdag 14 April 2007 - 20:15:21

14 April buiten eten!

Door: , , Categorie: Div

Onvoorstelbaar in Nederland, ik weet niet meer of ik het al eens eerder heb meegemaakt maar hier zaten we met vrienden op 14-4-2007 om 20:15 nog buiten te eten. De dames praten over.... De mannen natuurlijk over IT, gadgets en aanverwante zaken :-)


Zaterdag 14 April 2007 - 18:37:27

Oppassen

Door: , , Categorie: Div

Wij gaan uit eten, Opa en Oma passen op de kleintjes.
Blogs (387)

Categorie├źn

Blog Collection

Administrator login Admin Login

    Username:

    Password:

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.

Top Blogs