Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 26 Juli 2007 - 14:10:22

Testen nieuwe RFXcom Ethernet Receiver Transmitter

Door: , , Categorie: Bwired

Voor mij een van de mooiste Domotica ontwikkeling van de afgelopen tijd is de Zender en Transmitter van RFXcom. Regelmatig help ik ook mee bij het ontwikkelen van deze producten. Zie hier het prototype van de netwerkversie voorheen USB. Met deze ontvanger/zender kan ik o.a. de wireless Devices (signalen) ontvangen van mijn Visonic Powermax alarm systeem, temperatuur en vochtigheidsensors, weerstation, Klik aan Klik uit, X10 en Xanura. Connected to my router and to the Bwired Domotica system.

Vrijdag 20 Juli 2007 - 17:27:09

Oude Piaggio

Door: , , Categorie: Div

Deze oude Piaggio's kom je nog steeds tegen in Italie. Grandioos te zien hoe ze met deze dingen door de bergen scheuren. Dit oudje stond in Castello Di Brenzone.
Vrijdag 20 Juli 2007 - 17:22:06

Castello Di Brenzone

Door: , , Categorie: Div

Mobile Picture 800 meter boven het Gardameer vanuit het dorpje Castello Di Brenzone. Hier heb ik in mijn jeugd heel wat mooie vakantieweken doorgebracht! Klik op de onsteaande link voor meer informatie.Vrijdag 20 Juli 2007 - 14:16:01

Gardaland Flying Island

Door: , , Categorie: Div

Deze foto is genomen vanaf de attractie Flying Island in Gardaland Italie. Flying Island is exact dezelfde attractie als de Pagode van de Efteling, echter in een ander jasje. Op 50 meter hoogte heb je een prachtig uitzicht over het Gardameer. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over Flying Island en Gardaland.Vrijdag 20 Juli 2007 - 10:30:47

Gardaland Italie

Door: , , Categorie: Div

Het nummer 1 pretpark van Italie is Gardaland. Te vergelijken met de Efteling echter veel compacter en dus veel gemakkelijker te belopen. Dat is wel handig want het was die dag erg heet (38 graden). De 20.2 graden die onder de foto staat is de temperatuur in Nederland op het tijdstip van de foto :-)
Vrijdag 20 Juli 2007 - 10:25:46

Volkswagen Kever Gardaland

Door: , , Categorie: Div

Deze Volkwagen Kever staat al zeker 15 jaar bij de ingang van het pretpark Gardaland Italie.
Zie hier de Kever van gardaland in 2010.Donderdag 19 Juli 2007 - 21:11:51

Aquacraft SuperVee 27 RC Boat

Door: , , Categorie: Div

Een van mijn andere hobby's is RC. Deze Radio Controlled (RC) Aquacraft SuperVee boot heeft een elektrische watergekoelde borstelloze elektromotor, is geheel getuned (o.a. speciale schroef en koeling) en kan een snelheid bereiken van maar liefst 55 Kilometer per uur. Jammer dat je met een batterijpack van 2 x 4.3 Ampere slechts 12 minuten kunt racen. Zie hier een Video waar je de Aquacraft SuperVee ziet sprayen!
Vrijdag 13 Juli 2007 - 15:06:45

Innovaties in Future Centre Telecom Italie.

Door: , , Categorie: Werk

Telecom Italia doet veel op het gebied van Innovatie Een van hun zogenaamde Future Centres staat in Venietie. Hier nemen ze je mee op een reis in de toekomst m.b.t. communicatie en techniek zonder het verleden te vergeten. Ik denk dat bijvoorbeeld KPN hier een voorbeeld aan kan nemen.

Vrijdag 13 Juli 2007 - 15:01:43

De Rialto brug In Venetie

Door: , , Categorie: Div

De Rialto brug (Italiaans: Ponte di Rialto) is een brug in de stad Veneti over het Canal Grande, de levensader van Venetie. Het is de oudste en bekendste van de drie bruggen over het Canal Grande. Voor de huidige brug, voltooid in 1591, waren er meerdere bruggen die op deze plaats het Canal Grande overspanden. De eerste brug, een vlotbrug, werd gebouwd in 1181 door Niccol Barattieri.


Vrijdag 13 Juli 2007 - 14:01:28

De Campanile van Venetie

Door: , , Categorie: Div

De Campanile van Venetie is een 98,5 meter hoge Campanile (klokkentoren) op het San Marcoplein in Venetie. De toren bestaat uit een stevige kolom van baksteen, een klokkenkamer met vijf klokken, een observatorium en een pyramidevormige spits waarop zich een engelvormige windvaan bevindt. De vorige keer dat ik in Venetie was stond de toren in de stiijgers voor renovatie.

Vrijdag 13 Juli 2007 - 12:36:08

Canal Grande Venetie

Door: , , Categorie: Div

Canal Grande Venetie

Vrijdag 13 Juli 2007 - 12:26:06

Venetie

Door: , , Categorie: Div

Als je er nog nooit bent geweest, dan is de eerste aanblik van Venetie onvergetelijk. De grachten, de gondels en de mooie palazzi langs het Canal Grande, de grote rivier die door Venetie heen slingert; het is allemaal zo bekend, maar tegelijkertijd heel indrukwekkend. Het is zo eenvoudig om in Venetie mooie foto's te maken. Hoe? Je maakt een tochtje op een boot (een gewone 'bus-boot', geen gondel), je kijkt om je heen en je klikt vrolijk in het rond.Donderdag 12 Juli 2007 - 20:37:01

De zwaan van Hotel Leonardo Da Vinci Italie

Door: , , Categorie: Div

Hotel Leonardo Da Vinci Italie

Woensdag 11 Juli 2007 - 21:00:56

Salo

Door: , , Categorie: Div

Het Gardameer is omringd door tientallen gezellige dorpjes zoals Salo. Toen ik Salo kwam binnen lopen dacht ik een bekende te zien..... hij leek op mijn overbuurman uit Nederland. Onvoorstelbaar hij was het nog ook!


Dinsdag 10 Juli 2007 - 20:10:46

Limone Sul Garda

Door: , , Categorie: Div

Mooie natuur, prachtig weer en heerlijk eten! Echter geen goede internet toegang :-) In mijn hotel stond slechts 1 PC met Windows Migrennium en een standaard toegangsportal waar je alleen standaard browser functionaliteiten op hebt, geen USB poort etc, dus een connectie naar de Bwired server was niet mogelijk. Ook moet je je legitimeren alvorens je mag internetten met een speciale code die ze aan je paspoort koppelen. Italie is dus al veel strenger dan Nederland m.b.t. Internet regels. De verbinding was 35kb download.... WOW.

Maandag 9 Juli 2007 - 19:57:54

Statusoverzicht Bwired huis

Door: , , Categorie: Div

Terwijl ik lekker aan het Gardameer zit en rustig over het water uitkijk krijg ik een email binnen op mijn gsm met een statusoverzicht van het Bwired huis. In dit overzicht staat onder andere de alarm, energie, sensors, telefoon, licht en gordijnen status.
Alle ongewone aciviteiten worden natuurlijk direct gemeld. Nog steeds geen wireless accesspoints hier aan het Gardameer gevonden :-(
Maandag 9 Juli 2007 - 18:37:47

Limone sul Garda Italie

Door: , , Categorie: Div

Vandaag aangekomen in het plaatsje Limone Sul Garda wat ligt in de noordpunt van het Gardameer.
Dit is het geweldige uitzicht wat ik de komende twee weken zie als ik op het terras van mijn hotelkamer sta.
Als klein jochie kwam ik al aan het gardameer en zal er waarschijnlijk ook nog vaak komen.Jammer dat ik geen HSDPA verbinding met
mijn GSM kan maken anders had ik een live videostream opgezet.Zondag 8 Juli 2007 - 18:32:02

Hopfen am See Zuid Duitsland

Door: , , Categorie: Div

Hopfen am See Zuid Duitsland.

Zondag 8 Juli 2007 - 14:45:53

Hotel Kurcafe in Fussen

Door: , , Categorie: Div

We overnachten in Fussen een klein maar heel druk plaatsje vlak voor de Fernpass en nog net in Duitsland.
Er lopen hier veel Japanners en Amerikanen rond, wat ze hier precies te zoeken hebben is mij een raadsel.
Dit hotel bestaat al meer dan 100 jaar, ze zijn echter met de tjd mee gegaan want er is in ieder geval wireless internet.


Zondag 8 Juli 2007 - 07:38:44

Onderweg naar Italie.

Door: , , Categorie: Div

Dit jaar gaan we met de auto op vakantie naar Italie.
Onderweg even stoppen om de benen te strekken bij rastplatz aussichtspunkt Moseltal.
Uitzicht hadden we!
Blogs (387)

Categorie├źn

Blog Collection

Administrator login Admin Login

    Username:

    Password:

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.

Top Blogs