Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 31 Juli 2009 - 12:34:55

Mijn ideale vakantie....

Door: , , Categorie: Div

Bij deze microblog hoeft eigenlijk geen tekst, je kent het bekende gezegde wel: a picture can tell more......
Mijn ideale vakantie dus, een goed hotel, goed weer, een stevige parasol, geeky lectuur en natuurlijk Internet.
Over het laaste valt me op dat steeds meer hotels dit gratis beschikbaar stellen. Moest ik daar vorig jaar nog flink voor betalen is het dit jaar ineens gratis of waarschijnlijk verwerkt in de prijs van de hotelkamer. In Duistland en Oostenrijk viel me dit direct op, maar natuurlijk niet in Italie. De Italianen zijn nog niet zo ver en willen nog steeds overal aan verdienen. In de streek waar ik op vakantie ben heb ik geen hotel kunnen vinden met gratis internet, integendeel voor 2 uur online vragen ze in mijn geval 11 euro. Aangezien ik op vakantie al minimaal 2 uur per dag internet nodig heb is 11 euro wel iets teveel van het goede! Na wat onderhandelen met het management van het hotel heb ik nu 30 uur online voor 11:00, now we're talking:-)

Donderdag 23 Juli 2009 - 18:30:09

Zakelijk dineetje bij de Pastinaeck in Amersfoort

Door: , , Categorie: Werk

Ik werk regelmatig in Amersfoort en laat daar nou net de winnaar van Mijn tent is Top zitten. Het komt niet zo vaak voor dat ik een zakelijk dineetje heb, deze keer was de keuze echter gemakkelijk. Eens kijken of deze tent echt top is? De dames van de Pastinaeck hebben het goed voor elkaar, het eten was lekker en de bediening losjes :-) En natuurlijk heb ik voor het eerst Pastinaeck gegeten, ik ga je niet vertellen hoe dat proeft, probeer het zelf maar effe :-)
Alleen niet erg top dat de Pastinaeck nog steeds geen website heeft, dat zijn dingen die mij weer direct opvallen.

Zondag 19 Juli 2009 - 23:34:55

Rob Bartol misbruikt de Hollandswimming website

Door: , , Categorie: Div

Waarom misbruikt Rob Bartol de Hollandswimming website?
Anderhalf jaar na het uit de duim gezogen artikel over Bwired laat Rob Bartol van Omroep Brabant weer op een negatieve manier van zich horen. Onder andere op de site Holland Swimming heeft hij een blog geschreven (laten schrijven) over Bwired waar gek genoeg weer allerlei onzin in staat. Hij reageert hier ineens weer op mijn reactie van anderhalf jaar geleden op een Omroep Brabant rapportage die geheel niet klopte!

Ik weet dat Rob Bartol een groot zwemliefhebber is maar als je dan de hollandswimming website moet misbruiken voor iets wat totaal niets met zwemmen te maken heeft ben je mijn inziens wel erg verkeerd bezig!

Bartol stop eens met die onzin en ga wat serieuze dingen doen
Pieter Knuvers

deze foto is van de hollandswimming website

Update 20-9-2009: De blog van bartol is ineens van de website Hollandswimming verwijderd, ik heb natuurlijk een grabje gemaakt voor het archief

Dinsdag 7 Juli 2009 - 22:11:25

Snoek

Door: , , Categorie: Div

De snoeken kunnen natuurlijk niet achterblijven bij de karpers! Ik bracht mijn dochtertje naar bed en tijdens het dichtdoen van de gordijnen zag ik deze jongen. Met een lengte van minimaal 120 centimeter zwom hij rustig kijkend voorbij. Zelfs de eenden die aan kwamen zwemmen bemerkte de snoek en gingen er met een grote boog omheen, erg mooi om te zien! Deze snoek kan als hij wil een eend gemakkelijk pakken, aan zijn wonden te zien op zijn staart heeft deze snoek al wat gevechten meegemaakt.


Woensdag 1 Juli 2009 - 19:17:45

Karpers

Door: , , Categorie: Div

Het is weer druk in het water direct achter mijn huis, tientallen karpers toeren rustig door door het water. Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn karperhengels heb gebruikt. Binnenkort ga ik weer karperen in Italie, eens kijken wat het dit jaar weer oplevert. De karper op de foto is ongeveer 80 centimeter groot en zo te zien behoorlijk zwaar. Voor deze foto heb ik helemaal moeten inzoomen, vandaar een beetje een vertekend beeld.

Ongeveer 1 jaar geleden ving ik deze karper achter mijn huis.

Blogs (387)

Categorie├źn

Blog Collection

Administrator login Admin Login

    Username:

    Password:

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.

Top Blogs