Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 23 September 2010 - 23:36:01

Hoe maak je een Powerpoint presentatie

Door: , , Categorie: IT

Klik maar eens op deze youtube, het gaat over foute Powerpoint presentaties. Stand-Up Comedian Don McMillan legt het wel heel mooi uit.Bwired.nl

Woensdag 22 September 2010 - 17:02:11

XML training bij Twice

Door: , , Categorie: IT

Deze week ben ik weer eens inhouse bij Twice, dit keer voor een training XML. Niet voor Core maar voor XML schema's en XSLT (EXtensible Stylesheet Language for XML documents).
Ik gebruik eigenlijk al jaren XML op mijn werk als voor Bwired, maar is het tijd voor de puntjes op de spreekwoordelijke i.
Dinsdag 14 September 2010 - 08:01:38

Windoro Robot ramen lapper

Door: , , Categorie: Tech

De Iroomba Robot stofzuiger bewaakt al een aantal jaren de beneden- verdieping in het Bwired huis op stofjes.
Zijn zusje is de Windoro een robot window cleaner. De Windoro bestaat uit twee delen die op beide zijde van het raam worden geplaatst. D.m.v. magneten blijft de Windoro hangen op de raam en kan de schoonmaak beginnen. De Robot kan ongeveer 60 minuten zijn werk doen alvorens ze weer aan de lader moet. Voor gebruik in het Bwired huis zie ik de voordelen niet zo van deze robot, te veel handeling nodig om vervolgens iets automatisch te kunnen doen. Ik moet gewoon op een knop kunnen drukken of beter nog de handeling moet geheel automatisch uitgevoerd worden.
De Windoro kan de raam aan 1 kant tegelijk schoonmaken, maakt veel herrie (50dB) en neemt de kozijnen niet mee.
Van de andere kant kan het heel handig zijn voor ramen die moeilijk te bereiken te zijn en/of een groot oppervlak hebben.
Dat de Windoro een hoog gadget gehalte heeft is zeker.

Woensdag 8 September 2010 - 00:11:01

.NET Framework 4.0 Hands on Experience 6 oktober 2010

Door: , , Categorie: IT

Ik heb nog regelmatig contact met Jeroen Hartsuiker, Microsoft trainer bij Twice. Ik heb door de jaren heen al heel wat trainingen bij Jeroen en zijn collega's gevolgd, binnenkort trouwens weer Advanced XML. Jeroen (speelt nog met Lego ) bedenkt altijd leuke en leerzame Twice events waar je voor weinig geld aan kunt deelnemen. Zo ook deze keer, Hands on Experience of the Future using the .NET Framework 4.0 is het komende event wat op 6 oktober gaat plaatsvinden.
Onder leiding van Twice trainers Jeroen Hartsuiker, Marco Kamphuis en Patrick Schmidt gaan de deelnemers in één dag een dating applicatie bouwen. Je krijgt uitleg, bedenkt en bouwt samen met je medecursisten een complete applicatie. Dit alles doe je met behulp van o.a. Entity Framework, Model First, WCF DataServices, REST, RIA Services, MVC 2.0 en Silverlight 4.0.
Aan het eind van de dag is er een werkend prototype van een datingsite 'live-on-stage' gebouwd met de nieuwste attributen uit de Microsoft .NET 4.0 gereedschapskist. De deelnemers hebben hier actief aan bijgedragen en meegewerkt.

Dus heb je interesse dan kun je jezelf hier aanmelden. Bekijk in ieder geval de youtube van de vrijgezellen nerds

Blogs (387)

Categorie├źn

Blog Collection

Administrator login Admin Login

    Username:

    Password:

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.

Top Blogs